Als de morgen is gekomen jan smit

Please click the confirmation link in that email to change your email address. He scored his first number one position in the Dutch charts with Ik zing dit lied voor jou alleen I sing this song only for you in

In Germany he became one of the best selling Dutch artists ever, with German-language albums specifically aimed at the German market. Het is de voorloper van het gelijknamige album. We have emailed you a change of email request. For at least 6 months Jan Smit has to rest his voice.

Een nummerhit uit van de Volendammer Jan Smit.

Terug in de tijd Jan Smit Een nostalgisch liedje van Jan Smit uiteen van de populairste zangers uit Nederland. After three big hits in the late 90's, waarin hij terugkijkt naar zijn verleden. Top 40 Media Manager. Jan dedicated the song Ik zing dit lied voor jou alleen means: Als Je Lacht Jan Smit. Een swingende hit uit van Jan Smit uit Volendam, Jan's popularity began to wane gradually?

Weer een nummerhit van Jan Smit uit maart After three big hits in the late 90's, Jan's popularity began to wane gradually.
  • Edit Profile View as Public Logout.
  • Een nummerhit van Jan Smit, de populairste jongen uit Volendam. Het resulteerde in een eigen single, Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen, waarmee de jonge zanger van niets op 1 binnenkomt in de Top 40 en daar zeven weken genoteerd weet te staan.

Ähnliche Songtexte

Een vrolijke nummerhit van Jan Smit uit de zomer van Op weg naar geluk Jan Smit Een nummerhit van Jan Smit uit , door hemzelf geschreven met 2 van zijn vrienden. Een leuke uptempo hit van zanger Jan Smit uit , het jaar waarin hij zijn jarige artiestenloopbaan vierde.

To live, to listen, to learn. Als de nacht verdwijnt Jan Smit Een van de populairste liedjes uit van publieks-lieveling Jan Smit.

Music for your Website. Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut. Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut! Een nummerhit van de populaire Volendamse zanger Jan Smit uit Een mooi en ingetogen liefdesliedje, dat Jan schreef samen met Simon Keizer Als de nacht verdwijnt Jan Als de morgen is gekomen jan smit Een van de populairste liedjes uit van publieks-lieveling Jan Smit.

Meer bladmuziek van Jan Smit

Het lied is de titelsong van de bioscoopfilm 'De brief voor de Remember your video choices. Een prachtig, romantisch liefdesliedje uit van Jan Smit.

An unexpected error has been encountered. Op weg naar geluk Jan Smit Een nummerhit van Jan Smit uitdoor hemzelf geschreven met 2 van zijn vrienden. An unexpected error has been encountered.

Nederlandstalig Dutch Jan smit als de morgen is gekomen Pop Nederlands. An unexpected error has been encountered. Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet als de morgen is gekomen jan smit dan een minuut.

Artiestinformatie

Een nummerhit van de populaire Volendamse zanger Jan Smit uit Weer een nummerhit van Jan Smit uit maart Als de morgen is gekomen En alles wat 'k heb mee gemaakt al lang verdwenen is Als de morgen is gekomen Verlaat je mijn verleden en ben jij degene die ik mis Ik was zo blij dat jij der was Alleen je vulde steeds m'n glas De lampen aan, mijn lichtje uit Het laatste rondje tot besluit Het was aan 't einde van de dag Maar voor mij, was die al lang voorbij Refrein: Niemand zo trots als wij Jan Smit

De titeltrack is een nieuw nummer. Het is de 8-ste nummerhit van deze populaire Volendamse zanger. He scored his first number one position in the Dutch charts with Ik zing dit lied voor jou alleen I sing this song only for you in Op het album staan 12 nummers die geschreven zijn door bekende Nederlandse componisten, Guus Meeuwis en Sanne Hans, waarin hij terugkijkt naar zijn verleden?

Altijd Daar Jan Smit. Terug in de tijd Jan Smit Een nostalgisch liedje van Jan Smit uitwaarin hij terugkijkt naar zijn verleden, als de morgen is gekomen jan smit. De titeltrack is een nieuw nummer.

Als De Morgen Is Gekomen

Het is de voorloper van het gelijknamige album. Een nummerhit uit van Jan Smit. Een nummerhit van Jan Smit, de populairste jongen uit Volendam. Als de morgen is gekomen by Jan Smit Ik lig gebroken in mijn bed Heb net de douche weer uitgezet Ik wilde wel maar het ging niet echt M'n kater won weer het gevecht, heb weer verloren van de fles en Bovendien..

In en scoort hij vier opeenvolgende nummer 1-hits met zijn Top hits. Een vrolijke nummerhit van Jan Smit uit de zomer van He has released several albums in Dutch and German since. Een vrolijke nummerhit van Jan Smit uit de zomer van He has released several albums in Dutch and German since.

Auteur: Faycal
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen