Cadeautje voor de juf zelf maken

Ouders kunnen dit blad samen met hun kind invullen, als alles ingeleverd is kan er een boekje van gemaakt worden. Ik heb ooit een paraplu gekregen, ingekleurd en met de namen van de kinderen. Geef een voorleesboek cadeau.

De bolletjes verpakte ik in plastic, en stopte ik in het potje. Doe dit ook in de jampot over de andere kleur.

Voor een andere juf heb ik een schort gemaakt. Zit je als juf verder ook niet met goedbedoelde troep als tafelkleden en CD's waar je verder niet naar omkijkt. Ooit 2 setjes met mok en verf bij Kruidvat aangeschaft, maar daar zit veel meer verf bij dan je voor 1 mok nodig hebt. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases

Bij de traktatie van onze zoon in februari had ik voor de leerkrachten cake gebakken klassen rondgaan. We gingen toch een leuk feestje vieren, samen met de andere groep 3. We gingen toch een leuk feestje vieren, hoe ongezond is chips met de andere groep 3. Potje met plant en zaadjes. Koekjes bakken met je kindje.

Daarop heb ik alle namen van de kinderen in de klas met glasverf geschreven.

Ik word ieder jaar zelf al kriegel van al die briefjes van andere klasseouders dat er weer verplicht getekend, vriendenboekjes ingevuld, liedjes op CD gebrand etc en liefst allemaal tegelijk voor 1 juf moet worden voor een afscheids-ding en dan gaat iedereen daarnaast alsnog individueel een cake bakken en tissue dozen versieren, dus het werkt ook nog eens niet, deze gezamelijke aanpak Iemand nog een geniaal origineel idee voor een arbeids-extensief, liefst niet-al-te-blijvend afscheids-klasse-ding voor de groep 3 juf???

Zit je als juf verder ook niet met goedbedoelde troep als tafelkleden en CD's waar je verder niet naar omkijkt. Neem een olvaritpotje of een mayonaise pot.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik te verbeteren. Soms wordt het me allemaal wel wat te gortig eerlijk gezegd Ook denk ik dat we originele doosjes moeten kopen zodat een cadeau nog liever eruit zal zien!

En ik sprak zo maar namens alle leerkrachten. En ik sprak zo maar namens alle leerkrachten, cadeautje voor de juf zelf maken. Het idee met sleutelhangers lijkt me heel interessant vooral als we iets symbolisch zouden kunnen vinden. Ok Reject Meer info! Ok Reject Meer info. Na bevestiging word je doorgestuurd naar de speciale pagina met downloads op JufBianca.

Iedereen kon daar haar ei in kwijt.

Hoe gaat de juf naar school? Als er ook nog een stagiaire is die dag, de laatste dag, zou ik voor haar ook zo'n vaas doen. Deze cadeaus kun je natuurlijk ook los van elkaar geven.

Leuk idee voor de juf of voor een kinderfeestje te maken. Jampotvaas met papieren bloem. Ik wil je vandaag een aantal cadeautjes laten zien die je bij zulke gelegenheden kunt geven. Jampotvaas met papieren bloem. Leuk idee voor de juf of voor een kinderfeestje te maken. Ik wil je vandaag een aantal cadeautjes laten zien die je bij zulke gelegenheden kunt geven.

Ik geloof dat de trend is om overal steeds meer werk van te maken. Plak de bloem op een rietje en zet hem in het beschilderde potje.

Je kunt de potjes ook vullen met andere dingen, bijvoorbeeld: Vul een grabbelton met kleine cadeautjes, zoals puntenslijpers, gummetjes, sleutelhangers, stuiterballen etc. Hierop konden ze gericht, met hulp van mama of papa, het recept op invullen, collages maken of tekenen, en een pasfotootje bij konden plakken.

Inderdaad meestal iets wat opgaat. Inderdaad meestal iets wat opgaat? En alles is an sich leuk, danwel fijn met bloemen en al in de groenbak xmen days of future past suite Schrijf je net als bijna Praktische en creatieve tips ingezonden door ouders voor ouders. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Glazen vaas met namen en verse bloemen. Alhoewel de zelfbeschilderde tijdschriftencassette zoeentje van hout van Ikea bij het afscheid van de kleuters nogsteeds bij de juf in de kast staat en da's nu toch wel een flink cadeautje voor de juf zelf maken jaartjes geleden.

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Glazen vaas met namen en verse bloemen.

Weer zout in een bakje met een andere kleur stoepkrijt. Alle ouders gaf ik een briefje mee met het verzoek om het lievelingsgerecht van het kind op te schrijven compleet met de ingrediënten en de bereidwijze. Een handdoek met alle handjes van de kinderen met daar de namen onder gezet.

Da's inderdaad een nadeel. Aan de hand van het bovenstaande idee van Sheryl ben ik als klassenouder aan de slag gegaan. En eigenlijk onzin natuurlijk. Het werkblad voor het omgekeerde vriendenboekje is hier te downloaden.

Auteur: Mouhsine
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen