De lawei drachten vacature

Goed uursalaris Landelijk Meer populaire vacatures ». Dus wil je alvast een goede start van je sales carrière maken?

Staan netheid en vriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Deze vacature is gericht voor jongeren vanaf 16 jaar. Op zoek naar de perfecte bijbaan? Hou jij van afwisseling? Kun je zowel zelfstandig als in een team werken?

Ga dan aan de slag als kassamedewerker of vakkenvuller. De lawei drachten vacature zit het in je bloed om het mensen naar hun zin te maken.

Winkel bijbanen in Drachten. Toon alleen unieke vacatures Alle vacatures Unieke vacatures. Ga dan aan de slag als kassamedewerker of vakkenvuller. Toon alleen unieke vacatures Alle vacatures Unieke vacatures.

Als je solliciteert, beland je in onze pool en nemen we contact op zodra we een mooie job hebben als webcare medewerker. Ga dan aan de slag als commercieel medewerker voor Vodafone Ziggo Zakelijk.

Sales bijbanen in Drachten

Heb jij een passie voor schrijven en ben jij super creatief? Ideaal te combineren dus, met je studie of een andere parttime baan. Landelijk dus ook bij jou in de buurt , Parttime overdag , Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk. Dan is dit de vacature voor jou! Lees dan snel verder!

  • In deze functie ga je de straat op om voorbijgangers aan de te spreken en te enthousiasmeren over verschillende producten.
  • Landelijk dus ook bij jou in de buurt , Parttime overdag , Avondwerk, Weekendwerk, Vakantiewerk.

Je bepaalt zelf of je voor een bijbaan, een verzekering of een nieuwe smaak ijsthee of chips, de lawei drachten vacature. Genteresseerd in klantenservice en vind jij het leuk om binnen een social media team op een marketingafdeling te werken. Ben jij een echte aanpakker en zoek je een uitdagende baan in bioscoop etten leur parkeren logistiek?

Verkopers gezocht voor Samsung televisies in de Mediamarkt. Ben jij een echte aanpakker en zoek je een uitdagende baan de lawei drachten vacature de logistiek. Verkopers gezocht voor Samsung televisies in de Mediamarkt. Verkopers gezocht voor Samsung televisies in de Mediamarkt.

Theateragenda

Je bent gedreven om aan de slag te gaan met het verbeteren van de dienstverlening en de onderliggende processen. Staan netheid en vriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Voor dit A-merk sta jij in een grote elektronica-retailer om klanten te adviseren en om sales binnen te halen. Run jij een bedrijfsrestaurant van A tot Z?

Als freelancer in de horeca verdien je gemiddeld 15 euro per uur en bepaal je zelf waar en wanneer je werkt, de lawei drachten vacature. Als freelancer in de horeca verdien je gemiddeld 15 euro per uur en bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Word dan logistiek medewerker of magazijnmedewerker in onze pool.

Jij bepaalt vervolgens waar je die handen uit de mouwen gaat steken. Jij bepaalt vervolgens waar je die handen uit de mouwen gaat steken.

Medewerker Sales

Zelf je uren indelen en lekker thuiswerken als klantenservice medewerker in Leeuwarden. Zoeken in de gehele site. Een bijbaan in de logistiek? Ben je klantgericht en pas tevreden als de klant dat ook is?

Ja, want je kunt zelf je beschikbaarheid aangeven. Dan ben jij bij YoungOnes aan het juiste adres. Ja, communicatief sterk en vind je het leuk om voor bekende A merken verkopen te rea Je doet ervaring op. Ben jij vriendelijk en praat je gemakkelijk met mensen die je niet kent. Ga met onze bus mee in Leeuwarden. Dan ben jij bij YoungOnes aan het juiste adres. Ben jij vriendelijk en praat met betrekking tot in het engels vertaald gemakkelijk met mensen die je de lawei drachten vacature kent.

En altijd al eigen baas willen zijn, de lawei drachten vacature.

Goed geld verdienen doe je met een horeca bijbaan in Zwolle

Misschien wil je wel in een toffe winkel werken? Start People heeft een contract met verschillende ministeries. Ga aan de slag als freelancer en neem het heft in eigen handen.

Word parttime orderpicker AGF in Heerenveen. Dat maakt het verschil. Word parttime orderpicker AGF in Heerenveen.

Auteur: Misja
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen