Eerste oude heselaan nijmegen

Download U kunt het bestand hier downloaden Kadastrale kaart U kunt de kadastrale kaart hier downloaden. De tweede slaapkamer is bijna 14m2. Om dit een beetje schoon te houden hebben we een schoonmaakrooster.

We vragen toestemming om de cookies te plaatsen zodat wij jou optimaal kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning, huurder of huisgenoot. Maak een melding van deze advertentie of persoon.

Download U kunt het bestand hier downloaden Kadastrale kaart U kunt de kadastrale kaart hier downloaden. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. De bebouwing bestaat uit een combinatie van klassieke herenhuizen en moderne gebouwen waarin wordt gewoond en gewerkt.

Maak een account aan en kom in contact met huurders, verhuurders en huisgenoten! De kastenwand vormt ook de scheiding met de aangrenzende woonkamer die aan de voorzijde van de woning ligt.

Voeg aan de neutrale en smaakvolle afwerking je eigen meubels en spullen toe en je voelt je hier binnen de kortste keren helemaal thuis. Deel deze woning via:. Deel deze woning via:, eerste oude heselaan nijmegen. Dan kunnen we dit sneller en gemakkelijker uitzoeken en eventuele acties ondernemen.

Neem dan zeker een kijkje bij de Eerste Oude Heselaan Bekijk het woningaanbod in Nijmegen of bekijk deze vergelijkbare woningen:?

We vragen toestemming om de cookies te plaatsen zodat wij jou optimaal kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning, huurder of huisgenoot. Die is in al flink aangepakt en helemaal opnieuw ingericht.
  • Ik zoek een kamer Huurder zoeken. Leg hieronder uit wat er mogelijk niet klopt aan de woning, advertentie of verhuurder.
  • Wij zoeken iemand die houdt van gezelligheid, niet bang is om een beetje te ouwehoeren en niet vies is van een Pittbiertje et cetera op zijn tijd.

Video referentie

Log in om meer informatie te zien en te reageren. Het is een vrijwel vierkante ruimte met een klassieke schouw en een sfeervolle kachel.

Maak een melding van deze advertentie of persoon. Er is een ingebouwde inductiekookplaat, een oven en een koelkast en verder heb je lekker veel werk- en bergruimte. Deel deze woning via:. Bel ons dan snel voor meer informatie en een afspraak voor de bezichtiging!

Log in om meer informatie te zien en te reageren. Log in om meer informatie te zien en te reageren. Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Open makelaars virtual reality bril cadeau. Het keukenblok camping zuid oost brabant uitgevoerd in hoogglans zwart, eerste oude heselaan nijmegen je de Open makelaars virtual reality bril cadeau?

Download U kunt het bestand hier downloaden Kadastrale kaart U kunt de kadastrale kaart hier downloaden, eerste oude heselaan nijmegen. Download U kunt het bestand hier downloaden Kadastrale kaart U kunt de kadastrale kaart hier downloaden.

Verkopende makelaar

Dit dakterras is gedeeltelijk van een huisgenoot die de schutting dichtmaakt als hij er niet is, maar meestal is deze gewoon open.

Deze bovenwoning van twee verdiepingen is goed onderhouden en zeer netjes afgewerkt. Reageer op deze en andere advertenties met een Premium Account.

Heb je al een account. Zoek jij een sfeervolle eigen stek aan de rand van het centrum, eerste oude heselaan nijmegen. Zoek jij een sfeervolle eigen stek aan de rand van het centrum! Leg hieronder uit wat er mogelijk niet klopt aan de woning, advertentie of verhuurder. Daarnaast organiseren we regelmatig huisuitjes.

Indeling De woning heeft een eigen entree en trapopgang naar de eerste verdieping.

Kamer Eerste Oude Heselaan

Dit dakterras is gedeeltelijk van een huisgenoot die de schutting dichtmaakt als hij er niet is, maar meestal is deze gewoon open. Download U kunt het bestand hier downloaden Kadastrale kaart U kunt de kadastrale kaart hier downloaden. Recent is er een nieuwe inwoner in huis gekomen:

  • Deel deze woning via:.
  • Reageer op deze en andere advertenties met een Premium Account.
  • Op de kijkavond zelf krijgen jullie uiteraard wel de gelegenheid de kamer te zien.
  • Bijzonderheden — Sfeervolle bovenwoning van twee verdiepingen — Halfopen keuken met inbouwapparatuur — Twee grote slaapkamers — Toilet en badkamer geheel gerenoveerd — Op loopafstand van supermarkt, stadscentrum en OV.

Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken op deze etage! Op deze verdieping ligt een donkere laminaatvloer en alle wanden zijn wit. Heb je al een eerste oude heselaan nijmegen.

Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken op deze etage? Jorn Eerste Oude Heselaan, In ons grote, eerste oude heselaan nijmegen. Heb je al een account. Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken op deze etage. Heb je al een account.

Zoek in totaal van 65 panden in de buurt van Eerste Oude Heselaan 340 in Nijmegen

Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Voeg aan de neutrale en smaakvolle afwerking je eigen meubels en spullen toe en je voelt je hier binnen de kortste keren helemaal thuis. Hierin vind je de sfeer van een klassieke stadswoning met al het comfort van vandaag.

Log in om meer informatie te eerste oude heselaan nijmegen en te reageren? Log in om meer informatie te zien en te reageren. Wil je jezelf een onvergetelijke tijd bezorgen in Nijmegen, een binnenplaats en een dakterras.

Het huis bestaat uit 2 verdiepingen met een woonkamer, een binnenplaats en een dakterras.

Auteur: Sarafina
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen