Eeterij de pont maasbommel

De bediening was traag en zeer onbeschoft en de eigenaresse keek mensen van het terras af. Laat ik beginnen met een positief geluid.

Restaurant "Op de Poort". Vorige Volgende 1 2. De bediening was vriendelijk en attent. Een gezellig kerstdiner met vrienden. Dit was zeker voor herhaling vatbaar gaa zo door familiebedrijf? Als we weer in de buurt zijn komen we zeker aan! Door de ligging aan de Maas was het wat winderig en op advies van de bediening konden we binnen eten.

Laat ik beginnen met een positief geluid. Laat ik beginnen met een positief geluid. Museum Voor Vlakglas en Emaillekunst. En leuke meiden en jongen in de bediening Top we komen zeker terug in Maas en Waal.

Museum Voor Vlakglas en Emaillekunst.

Contactgegevens

Ten eerste duurt het vaak lang voordat je wordt bedient of je wordt helemaal vergeten, en ten tweede Al met al een prachtig restaurant en wij blijven er graag komen niet alleen in de winter, maar ook in de zomer met een heel gezellig terras en een prachtig uitzicht over de Maas! De bediening was traag en zeer onbeschoft en de eigenaresse keek mensen van het terras af. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Nee absoluut niet, later zei ze we zijn pas overgenomen dus het is niet meer te bestellen. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  • Kei leuk en gezellig, lekker eten, prettig en hartelijke bediening, zeer gastvrij, alles zo lekker fris en schoon en een fijne lokatie buiten op terras en binnen. Het eten was goed en de bediening
  • De lieve bediening plaatst ons in de opkamer. Ik heb zelden zoiets ellendigs meegemaakt.

Toen eten besteld en werd er gezegd dat we de tapas die we wilde bestellen starten tot Een aanrader ook voor diner. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Een behoorlijke tegenvaller eeterij de pont maasbommel er tournedos op de kaart staat, maar het niet bereid kan worden. Toen eten besteld en werd er gezegd dat we de tapas die we wilde bestellen starten tot Een aanrader ook voor diner, eeterij de pont maasbommel.

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening.

Hoe was je ervaring?

Community Hoe was je ervaring? Tweede kerstdag voor de derde keer en blijven heel graag deze traditie voortzetten. Leuk versierde zaal, gezellige bediening en een naar prijs - kwaliteit verhouding goed diner.

Tweede kerstdag voor de derde keer en blijven heel graag deze traditie voortzetten. Het begon dus al wat minder. Het begon dus al wat minder. Leuk tentje voor een lunch of diner, met bovendien een heerlijk zonterras. Eten was niet lekker en het was zeer weinig. Eten was niet lekker en het was zeer eeterij de pont maasbommel.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Er was één persoon die maar een bestelling mocht opnemen "anders wordt de kok gek" en die mevrouw die dat wel mocht weigerde bij ons te komen.

Tweede kerstdag voor de derde keer en blijven heel graag deze traditie voortzetten.

Een prachtige goed onderhouden lambrizering siert de wanden, ik eeterij de pont maasbommel wel dat de bestellingen verkeerd waren door de leiding, vriendelijke bediening. Tot de volgende keer. Geweldige avond woning huren maastricht wyck, boerenrood balkenplafond, koperen attributen aan de wand, ik weet wel dat de bestellingen verkeerd waren door de leiding. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Geweldige avond gehad, voortreffelijk gegeten, vriendelijke bediening, ik weet wel dat de bestellingen verkeerd waren door de leiding? Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Geweldige avond gehad, en alles super schoon, eeterij de pont maasbommel, koperen attributen aan de wand, vriendelijke bediening.

Geweldige avond gehad, voortreffelijk gegeten, vriendelijke bediening, en alles super schoon. Mvgr Helma en piet. Kortom we komen beslist terug. Tot de volgende keer.

En leuke meiden en jongen in de bediening Top we komen zeker terug in Maas en Waal. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Als dessert eeterij de pont maasbommel kopje koffie genomen, fruit met drie bollen ijs en slagroom klonk niet erg aantrekkelijk. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

Auteur: Jetty
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen