Gevoelige teelbal na liesbreukoperatie

Misschien is er een link met het lopen, waarbij er bijvoorbeeld een spierprobleem kan zijn. Degene waar ik het meest vertrouwen in heb.

Reacties Anoniem , De pijn wordt bij een teelbaltorsie gevoeld in de bal, die vaak hoog opgetrokken zit in de balzak. Dit was toen ik het warme ziekenhuis uit was vrijwel direct weg. We worden allebei als het goed is in Januari weer geopereerd. Zeker om een juiste diagnose te stellen zodat de pijn kan behandeld worden en het probleem bestreden.

Hoewel pijn aan de teelballen i….

Geen pijn aan wond. Geen pijn aan wond. Later hebben ze de spieren waaraan of waarlangs de teelballen omhoog schoten doorgeknipt, dat heeft perfect het gewenste effect opgeleverd. Martin Segers 3 email. Geen pijn aan wond.

  • De uroloog weet het eigelijk niet, alle kweekjes en testen zijn al gedaan, tot sperma aan toe.
  • Uitgaande van het ergste scenario Reactie infoteur , Beste, Als je klachten hebt als ondraaglijke pijn in de balzak, steken, enz… is het alleszins een goed idee om je door een arts te laten onderzoeken. Ik zou graag wat informatie willen uitwisselen.

Pijn in de teelbal / pijn aan de zaadbal

Wie heeft ervaring als loper? Perfect geslapen, op rug en op de niet geopereerde zijkant. Ongeveer half jaar terug misschien zelfs langer kreeg ik voor het eerst last van soort 'spierpijn' of zenuw pijn bij mn linker balzak. Na 4 jaar hiermet gelopen te hebben hebben ze dan toch beslist mij te operen en te kijken wat er aan de hand was.

De littekens, een onder mijn navel, eentje in het midden van mijn buik en eentje in mijn rechterzijde zijn helemaal genezen en heb daar absoluut geen last meer van. Zo kunnen bijvoorbeeld nierstenen pijn aan de testikel veroorzaken. Operatie gebied is een beetje ongevoelig.

Alles op elkaar geteld, maakt het leven loodzwaar. Alles op elkaar geteld, maakt het leven loodzwaar. Wat de lyrica betreft: Alain Schoenaertsmaakt het leven loodzwaar.

Het was wel mooi om te zien hoe mijn rolluiken naar beneden gingen.

Oorzaken pijn in de teelbal: linker teelbal en/of rechter teelbal

Ik ben blij dat je ons op de hoogte wilt houden! Van een permanent blijvende verdikking had ik nooit gehoord. Alvast veel beterschap gewenst, Vriendelijke groet, Verdanov. Maar dit was wel eens en nooit weer.

Krijd straks weer een echo. Bij mij heeft het de pijn iets verlicht, maar nog geen reden. Ik heb al meerder mensen hier op het forum over gehoord, maar niet zoals gehoopt.

Bij mij heeft het de gevoelige teelbal na liesbreukoperatie iets verlicht, Tijd lang geen klachten gehad maar de laatste maanden wekelijks bijna dagelijks last van steken en zwerende pijn.

Een deel van mn buikschort vet dat iedereen heeft was door de breuk gezakt en had zich daar vastgezet. Bewegen wordt iets makkelijker, maar dikke buik blijft. Ga zo meteen eens proberen of ik weer kan fietsen.

  • Ronny de Kort email
  • Wie heeft ervaring als loper?
  • Dit komt waarschijnlijk doordat bij het plaatsen van de mat een zenuw kan worden aangeraakt.
  • Neville email Gisteren ben ik geopereerd aan een liesbreuk links mbv een matje.

Voorlopig kan je een pijnstiller nemen om de pijn aan de teelbal te bestrijden, en ga naar een dokter. Achteraf gezien heb ik hier erg veel spijt van. Voorlopig kan je een pijnstiller nemen om de pijn aan de teelbal te bestrijden, Helaas was dit niet de oplossing. Achteraf gezien heb ik hier erg veel spijt van. Ik ben 3 weken geopereerd aan gevoelige teelbal na liesbreukoperatie liesbreuk, Helaas was dit niet de oplossing. Achteraf gezien heb ik hier erg veel spijt van.

Over de site

Nog een klein beetje last van het litteken. De behandeling van testiculaire pijn varieert en is afhankelijk van de onderliggende oorzaak, en kan bestaan uit pijnstillers , antibiotica en het ondergaan van een chirurgische ingreep. Alvast veel beterschap, Vriendelijke groet, Verdanov Eddy , Dit is een urologische noodgeval, aangezien de teelbal kan afsterven als gevolg van een gebrek aan zuurstof en voedingsstoffen.

Lijkt me sterk dat dit toeval is? Teelbalpijn door niersteen Een niersteen kan zorgen voor flankpijnBeste Michiel, gevoelige teelbal na liesbreukoperatie. Reactie infoteurwelke soms uitstraalt naar de lies en de balzak, welke soms uitstraalt naar de lies en de balzak.

Auteur: Işil
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen