Hoe verwijder ik mijn facebook berichten

Met vriendelijke groet, W. Als antwoord op het bericht van W op 16 september W Gereageerd op 16 september

Hoe kan ik zoeken naar een chatgesprek of een bericht in een chatgesprek op Facebook? Daarmee kunnen we de site verbeteren. Kan ik gewiste chatberichten op Facebook terughalen? Hallo Miss, Bedankt dat je contact met ons opneemt en welkom op het Microsoft Community forum. NicknVdb Gereageerd op 11 oktober Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Als dit antwoord jou heeft geholpen, klik dan op de "Markeren als antwoord"-knop om andere gebruikers te helpen.

Mijn vraag is en blijft: Als je wilt zoeken naar een chatbericht in Facebook Chat, voer je onder aan de chatzijbalk naast een naam of trefwoord in. Kan ik gewiste chatberichten op Facebook terughalen. Kan ik gewiste chatberichten op Facebook terughalen.

Inderdaad heel vervelend telkens die oude chatberichten terug te vinden in de rechter kolom. Hallo Miss, Bedankt dat je contact met ons opneemt en welkom op het Microsoft Community forum. Deze thread is vergrendeld.
  • Was deze informatie nuttig? Het is niet mogelijk om verzonden of ontvangen chatberichten uit het Postvak IN van vrienden te verwijderen.
  • Klik rechtsboven op en klik op Verwijderen. Ik wil je vragen om het bericht te lezen die ik op 19 juni heb geplaatst in dit forum discussie.

Hoe verwijder je meerdere berichten tegelijkertijd uit je postvak in?

Hallo Miss, Bedankt dat je contact met ons opneemt en welkom op het Microsoft Community forum. Als je een gesprek verwijdert, wordt de berichtgeschiedenis permanent uit je Postvak IN verwijderd. Hoe tevreden bent u met deze reactie? Ik zal je feedback echter doorsturen naar ons Product Team, ter overweging van latere versies. Deze site in andere talen x.

Hoe kan ik een gesprek in berichten op Facebook archiveren. Hoe kan ik een gesprek in berichten op Facebook archiveren. Hoe kan ik een gesprek in berichten op Facebook archiveren. Zoals ik uit je bericht begrijp kun je niet de optie Berichtgeschiedenis vinden op Outlook.

Hoe kan ik een gesprek in berichten op Facebook archiveren.

Vrageninfo

Hoe kan ik een gesprek in berichten op Facebook archiveren? Helaas, dit heeft niet geholpen. Het is ook mogelijk om je feedback rechtstreeks naar het Product Team te sturen.

Weet hoe verwijder ik mijn facebook berichten al meer hierover. Het chat gedeelde is nu veel overzichtelijker dan dat het was in hotmail. Het chat gedeelde is nu veel overzichtelijker dan dat het was in hotmail. Het chat gedeelde is nu veel overzichtelijker dan dat het was in hotmail. Weet u al meer hierover? Helaas, dit heeft niet geholpen. Het chat gedeelde is nu veel overzichtelijker dan dat het was in hotmail.

Je kunt chatberichten verwijderen , maar je kunt dit niet ongedaan maken. Voer onder aan de chatbalk naast een naam of trefwoord in het zoekvak in om naar een gesprek te zoeken.

Als je een gesprek verwijdert, wordt de berichtgeschiedenis permanent uit je Postvak IN verwijderd. De optie Berichtgeschiedenis is niet meer beschikbaar. Daarmee kunnen we de site verbeteren.

Vrageninfo Laatst bijgewerkt 22 oktober Views 4. Zoals ik uit je bericht begrijp kun je niet de optie "Berichtgeschiedenis" vinden op Outlook. Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts.

Zoals ik uit je bericht begrijp kun je niet de optie "Berichtgeschiedenis" vinden op Outlook. Ga voor hulp met de Messenger-app naar het Helpcentrum van Hoe verwijder ik mijn facebook berichten. Ga voor hulp met de Messenger-app naar het Helpcentrum van Messenger!

Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts.

Hoe verwijder ik berichten in mijn support-inbox?

Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Dit heeft betrekking op het gebruik van berichten op Facebook op een computer.

Met vriendelijke groet, Michel K.

Vrageninfo Laatst bijgewerkt 22 oktober Views 4. Als je wilt zoeken naar een chatbericht in Facebook Chat, voer je onder aan de chatzijbalk naast een naam of trefwoord in. Als je wilt zoeken naar een chatbericht in Facebook Chat, voer je onder aan de chatzijbalk naast een naam of trefwoord in.

Auteur: Kasper
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen