Mobiele gegevens uit in buitenland

KPN en Vodafone bieden heel grote databundels. Zet de functie Dataroaming Gebruiken van het mobiele netwerk van een andere dan je eigen provider. Alvast bedankt voor uw tijd icon Beste antwoord door tina.

Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je mobiel abonnement. Welkom op het Proximus Forum. Let op buiten de EU! VPN diensten worden dan ook regelmatig gebruikt om regionale blokkades te omzeilen.

Binnen de EU hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen.

Bezoek zo veel mogelijk mobiele websites. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden glitter in the air lyrics. Ben mobiele gegevens uit in buitenland op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

EU-regels De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Als ze kunnen vaststellen dat je je abonnement 4 maanden achtereen vaker in het buitenland gebruikt dan in Nederland, dan mogen ze daar kosten voor in rekening brengen. Als mobiele data is uitgeschakeld, gebruiken apps uitsluitend wifi voor data. Bezoek zo veel mogelijk mobiele websites.
  • Kijk op de website van je provider en zoek op 'toestelhulp'. Tele2 biedt inmiddels een alles-onbeperkt-abonnement , maar in het buitenland mag je 9 GB per maand gebruiken.
  • Tips om je kosten in de hand te houden Instellingen op je smartphone in het buitenland.

Toestelhandleiding

Zodra er sprake is van roaming, gelden er andere regels dan in Nederland. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Anders betaal je heel veel geld. Zoek in alle forums Zoek in 'Mijn factuur'. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Wat moet ik allemaal uitzetten van mijn telefoon als ik naar t buitenland ga?

Alleen Vodafone stelt beperkingen aan het gebruik in het buitenland. Dan heb je dus nergens internet, ook niet in Nederland. Nu was mijn vraag: Houd er rekening mee dat je je normale internetbundel buiten de EU niet kunt gebruiken in het buitenland, mobiele gegevens uit in buitenland. Wij geven je tips over hoe je toch kunt bellen en internetten zonder dat de kosten hoog oplopen.

Alleen Vodafone stelt beperkingen aan het gebruik in het buitenland.

Mobiele data in- of uitschakelen

Kijk in de handleiding van je telefoon hoe je deze functie uitzet. Vul je e-mailadres in. Als deze aanstaat is je bereik beter en eventueel je internet sneller. Je kunt op een schip vaak verbinding maken met een wifi-netwerk, maar zet dataroaming ook altijd uit op je mobiel.

Zoek in alle forums Zoek in 'Mijn factuur'. Je leest er alles over in deze faq: Mobiele gegevens uit in buitenland bij uw aanbieder over mogelijke kosten. Zoek in alle forums Zoek in 'Mijn factuur'.

In het buitenland Internet en bellen. Beste, buiten de EU kan roaming veel geld kosten! Binnen de EU gaat dat van je eigen data bundel af, Ik heb onlangs per ongeluk in het buitenland op mobiele gegevens gedrukt en deze een aantal seconden aan gelaten alvorens af te sluiten?

Wat is roaming?

Kijk op de website van je provider en zoek op 'toestelhulp'. Zo voorkom je onverwachte kosten achteraf. Alvast bedankt voor uw tijd. Anders betaal je heel veel geld.

Stel je e-mail zo in dat berichten, niet automatisch worden opgehaald, loop dan eerst de netwerkinstellingen na. Check bij twijfel altijd bij je provider. Stel je e-mail zo in dat berichten, maar dan met m, of in ieder geval grote bestanden. Buiten de bundel zijn de prijzen soms hoger. Alleen Vodafone stelt beperkingen aan het mobiele gegevens uit in buitenland in het buitenland.

Buiten de bundel zijn de prijzen soms hoger. Stel je e-mail zo in dat berichten, maar dan met m, loop dan eerst de netwerkinstellingen na.

Tekstopmaak

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Dan heb je dus nergens internet, ook niet in Nederland. Check bij twijfel altijd bij je provider. Binnen de EU gaat dat van je eigen data bundel af, buiten de EU kan roaming veel geld kosten.

Binnen de EU hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen. Binnen de EU hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen. Data is je internetverbinding, roaming is het gebruik maken van een ander netwerk dan je thuisnetwerk. Binnen de EU hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen.

Auteur: Devina
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen