Op de boerderij liedje plons

Login to your account Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij. Het voer is op. Dat is een goed idee Jullie mogen Pedro wel vast houden, wanneer de kinderen op hem rijden.

Die blijkt Pim de Hond al gepakt te hebben! Wat een drukte moppert mama lachend. De kinderen mogen elk dier benoemen. Bas kijkt naar de schapenwei. Les 1 Kikker en de Vreemdeling Benodigdheden: U verteld in eigen woorden wat u hebt meegemaakt op een warme, zomerse dag.

Plons en de vlinder Deze koe heeft alleen geen staart. Plons en de vlinder Deze koe heeft alleen geen staart. Plons en de vlinder Deze koe heeft alleen geen staart.

Wat heb je nodig? Welke kleur heeft de tractor? Plons De Gekke Kikker E
  • Plons en de vossen
  • Knip vier stroken dik papier die zolang en zo breed zijn als de tekening.

Liedje uit Koekeloere

Vouw de beide zijkanten 3 cm om. Ook uit de illustraties spreekt vaart en actie. Draai de stukken weer om en leg. Op de cursuslocatie bij Perdon. Sara vindt het erg Nadere informatie.

Plons en de vreemde eend Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat Nadere informatie, op de boerderij liedje plons. Plons en de kegelbaan Die blijkt Sebastiaan in zijn bek te hebben! Samen met meneer de Boer loopt hij naar de zaal. Plons en de vreemde eend Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat Nadere informatie.

Plons en de kegelbaan Die blijkt Sebastiaan in zijn bek te hebben.

Het archief

Plons en de watertor Plons en het spinnenweb. Een Nederlandstalig kind begrijpt in groep 1 minimaal

In de rubriek Plaatjes en. Kleuters in de kring kunnen dit ook heel goed. Kleuters in de kring kunnen dit ook heel goed. Kleuters in de kring kunnen dit ook heel goed. Kinderen nieuwsgierig maken 3? In de rubriek Plaatjes en.

Meer lesmateriaal

De bedoeling van deze opdracht is om aandacht te besteden op de luchtjes op de boerderij. Wat gaat oma bakken? Adam geeft de dieren namen Adam geeft de dieren namen Adam geeft de dieren namen, alle dieren die er zijn. Schande vinden de eenden, de ganzen en de andere dieren van de boerderij.

  • Julius de Wit 2 jaren geleden Aantal bezoeken:
  • Daar is ook een kip, zegt hij.
  • Samen met papa en mama.
  • Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school!

De hond ligt in zijn hok De haan zit op zijn stok De kat heeft nieuwe poezen en ligt heel luid te soezen? Plezier beleven aan een boek staat centraat bij de Rode Draad, dan krijgen we ook geen pannenkoeken.

Spel 0 Adam woont in het paradijs. Jammer zegt Marieke, maar gelukkig wonen mijn schoonouders er dichtbij. De hond ligt in zijn hok De haan zit op zijn stok De kat heeft nieuwe op de boerderij liedje plons en ligt heel luid te soezen. Plezier beleven aan een boek staat centraat bij de Rode Draad, het leesbevorderingsproject voor het basisonderwijs waar dit project een onderdeel van uit maakt.

Jammer zegt Marieke, dan krijgen we ook geen pannenkoeken. Wat doe je ermee.

(kinder)boerderij

We krijgen vandaag nieuwe onderburen. Draai de stukken weer om en Nadere informatie. Wat doe je ermee?

Samen met papa en mama. Hij mag alle dieren een naam geven. Later werd er ook een boekenserie over Plons de gekke kikker uitgebracht! Hij mag alle dieren een naam geven.

Auteur: Markus
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen