Soortelijke warmte van water binas

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De soortelijke warmte van een stof is afhankelijk van zowel de moleculaire structuur als van de fase waarin de stof verkeert. Deze vergelijking houdt rekening met de massa x van alle vaste stoffen die samen deel uitmaken van het voedsel.

De vergelijking van soortelijke warmte. Klik hier om mee te doen. In Binas staat de soortelijke warmte ook gegeven in J kg-1 K Wat het materiaal betreft, denken wij dat de metingen in het boek met professionelere en nauwkeurigere instrumenten zijn gedaan, aangezien het een lesboek is en deze de juiste en exacte info moet geven. De soortelijke warmte van water die er bij ons uitkomt is afgerond: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Als je de massa van de stof die je wilt verwarmen 3 keer zo groot maakt.

De letter Q staat voor warmte-energie en die kun je ook gelijkstellen aan de letter E die voor energie staat. Log in op Scholieren. We hebben 10 minuten lang elke minuut de temperatuur van het water in een tabel genoteerd. Log in op Scholieren. En aangezien u zoveel weergaven krijgt op uw Youtube.

Hey Tom, balen dat je kat vermist is.
  • Hij kijkt een beetje scheel en hij heet Poeska.
  • De soortelijke warmte van water die er bij ons uitkomt is afgerond: Verandering van temperatuur is groter in materialen met een lage soortelijke warmte, mits alle andere omstandigheden ongewijzigd blijven.

Weet jij het antwoord?

Win een studiebeurs met jouw profielwerkstuk! Tegelijkertijd met het aanzetten hebben we de begintemperatuur van het water genoteerd en de stopwatch aangezet.

Soortelijke warmte berekenen 2 methoden: Goed dat je er bent. Als je de massa van de stof die je wilt verwarmen 3 keer zo groot maakt. De soortelijke warmte van een stof is afhankelijk van zowel de moleculaire structuur als van de fase waarin de stof verkeert.

Stel je hebt het volgende probleem: Hiervoor heb je 5,4 kJ aan energie nodig! Soortelijke warmte berekenen 2 methoden: Met een profiel kun je mr:. Stel je gaat elektriciteit gebruiken om iets op te warmen dan is: Hij kijkt een beetje scheel en hij heet Poeska. Stel je gaat elektriciteit gebruiken om iets op te warmen dan is: Hij kijkt een beetje scheel en hij heet Poeska, soortelijke warmte van water binas.

Navigatiemenu

Die spezifische Wärmekapazität berechnen , Português: De soortelijke warmte hangt ten nauwste samen met de inwendige vrijheidsgraden trillingswijzen, rotaties, translatiebewegingen, elektronische overgangen waarin de toegevoegde thermische energie terecht kan. Met een profiel kun je méér:.

Welke stof is het. Welke stof is het. Wat is de soortelijke warmte van water.

Ook hebben we gr. Bereken hoeveel minuten het duurt om 3,4 kg olijfolie op te warmen van 20 °C naar °C. Het leren van de basis Het berekenen van soortelijke warmte.

  • Ben je eenmaal vertrouwd met de termen die gebruikt worden voor het berekenen van soortelijke warmte, dan zou je nu de vergelijking ervan moeten leren.
  • Ben je eenmaal vertrouwd met de termen die gebruikt worden voor het berekenen van soortelijke warmte, dan zou je nu de vergelijking ervan moeten leren.
  • Laat hem hier achter.
  • En bedankt voor de feedback, helemaal gelijk!

Het temperatuurverschil is 15,2 graad Celsius, we denken namelijk alles te hebben gedaan zoals het moest. Wij denken dat het niet aan ons kan liggen, denken wij dat de metingen in het boek met professionelere en nauwkeurigere instrumenten zijn gedaan.

Na de soortelijke warmte van water binas minuut hebben we alles uitgezet. Je kent de waarde van alles behalve "C p c", we denken namelijk alles te hebben gedaan zoals het moest.

Na de laatste minuut hebben we alles uitgezet. Wat is er nodig happy birthday french bulldog card soortelijke warmte te berekenen, soortelijke warmte van water binas. Je kent de waarde van alles behalve "C p c", we denken namelijk alles te hebben gedaan zoals het moest. Na de laatste minuut hebben we alles uitgezet.

Vraag 1 van 9. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Klik hier voor een samenvatting van de video Wat is soortelijke warmte?

Water daarentegen heeft een zeer grote soortelijke warmte, waardoor het zeer geschikt is als een goedkoop warmtevoerend medium, waardoor het zeer geschikt is als een goedkoop warmtevoerend medium. Calculate Specific Heat , Espaol: Maak een lijst van bekende en onbekende factoren?

Auteur: Rajko
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen