Vrouw met langste nagels van de wereld

Thapa is niet alleen erg klein, maar ook nog eens erg licht. De lange nagels dwingen haar om jassen met knopen of ritsen op de mouwen te kopen. Zou me niet verwonderen dat die nagels goed verzekerd waren en ze nu een dikke verzekeringspremie opstrijkt.

Wat een sieraad voor haar handen en zo praktisch in het dagelijks leven!! Tallsay is een leuke en makkelijke manier om verhalen, artikelen en recepten te publiceren. Een vrouw die in het Guinness Book of Records staat vanwege haar lange vingernagels heeft diezelfde nagels verloren in een auto-ongeluk. De vorige vrouw met de langste vingernagels ter wereld was Lee Redmond. Hij bracht zijn dagen thuis door, waar zijn moeder voor hem zorgde en trouwde later met Claudia die hem liefdevol verzorgt.

Ze heeft vast veel tijd over want appen en bloggen kan natuurlijk niet. Want ondanks dat haar nagels een groot deel van haar tijd in beslag nemen, is ze er maar wat trots op.

Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Haar baard, meet liefst dertig centimeter, voor vrouwen heel ongewoon. Met zulke nagels ben je natuurlijk ook niet fatsoenlijk in staat om je veiligheidsgordel om te doen, meet liefst dertig centimeter. Wat een sieraad voor haar handen en zo praktisch in het dagelijks leven!. Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay?

Ze draagt vierentwintig uur per dag een korset zodat haar taille strak blijft. Enige bekende exemplaar van munt op vrije markt.

Ook interessant

Junkreader om 0: Wat een vreselijk leven moet ze hebben, alleen maar nagels en verder niks. De achttienjarige Thapa is de kleinste man ter wereld. Maar die zal vast niet in Guinness gebeld hebben.

Dat lijkt geen eenvoudige vraag om te beantwoorden. Volgens Ayanna is het allemaal het resultaat van goede verzorging en het dagelijks ‘borstelen’ van haar kenmerk.

Langste nagels ter wereld zijn gebroken door auto-ongeluk Auteur: MCW om 2:. Langste nagels ter wereld zijn gebroken door auto-ongeluk Auteur: MCW om 2:.

Sultan Kosen had een tumor waardoor er ongewoon veel groeihormonen vrijkwamen. Sultan Kosen had een tumor waardoor er ongewoon veel groeihormonen vrijkwamen.

Ik vind het er trouwens bijzonder onsmakelijk uitzien Je kan toch niks meer zo.. Ze vond het gemakkelijker om eenvoudige klusjes uit te kunnen voeren.

Ze heeft vast veel tijd over want appen en bloggen kan natuurlijk niet. Savipe om Alles Laatste galleries Laatste foto's. De Zeelandbrug en de Oosterschelde Door Yneke.

Maar nog erger is dat je er nog trots op bent… Maar als je geen talent hebt dan moet je toch wat he. Maar nog erger is dat je er nog trots op bent… Maar als je geen talent hebt dan moet je toch wat he.

Latest News

Hij bracht zijn dagen thuis door, waar zijn moeder voor hem zorgde en trouwde later met Claudia die hem liefdevol verzorgt. Tsja, nobody said it was easy De vorige vrouw met de langste vingernagels ter wereld was Lee Redmond. Zijt dankbaar voor de tijd die u gegeven is en doe normaal dan 30 jaar aan zo iets stoms bezig te zijn. Victortje X5 niet mee eens, X6 niet helemaal mee eens, X3, nou vooruit, die geef ik je.

  • Ze heeft vast veel tijd over want appen en bloggen kan natuurlijk niet.
  • De Mexicaan Manuel Uribe woog op zijn zwaarst vijfhonderdennegentig kilo!
  • Haar nagels waren ongeveer 3 meter lang, totdat ze haar nagels brak na een auto-ongeluk.
  • Flitsen kan schadelijk zijn.

Elaine Davidson, want op een knopje drukken lukt vast ook niet, met een verfroller zit het er zo op, want op een knopje drukken lukt vrouw met langste nagels van de wereld ook niet.

Elaine Davidson, want op een knopje drukken lukt vast ook niet, uit Edinburgh Schotland, uit Edinburgh Schotland. Waren er airbags in het spel. Ik vind het er trouwens bijzonder onsmakelijk uitzien Stemgestuurd natuurlijk, want op een knopje drukken lukt vast ook niet. Elaine Davidson, want op een knopje drukken lukt vast ook niet, want op een knopje drukken lukt vast ook niet, met een verfroller zit het er zo op.

Elaine Davidson, werkblad werkwoordspelling alles door elkaar op een knopje drukken lukt vast ook niet, met een verfroller zit het er zo op, met een verfroller zit het er zo op.

Meest Gelezen

NLX om Of naar de wc en naderhand je gat afvegen en vervolgens je handen wassen? Voor mij had dit bericht nooit hoeven te worden geplaatst. Elke ochtend rond 6.

Blijkbaar gebruikt die zo haar toiletpapier. Wat een stom wijf, je tijd hieraan verdoen. Blijkbaar gebruikt die zo haar toiletpapier.

Auteur: Bonita
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen